NAG Indoor Sprint 2017- del 1 (2017-03-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Naerum Gymnasium
Arrangör: Søllerød OK/ Julius Molsen
Land: Danmark
Distans: Inomhus-OL
Åkte på inomhussprint med Jonas Rinnbäck och Emil Wipp. Kul tävling! Tydligt inspirerade av SIC (till och med ett tack till SIC uppe i hörnet). Ganska klurigt, störde mig lite att flera trappor hade samma färg och inga bokstäver men det är ju en del av grejen! Bra inledning, men gjorde bort mig rejält på K9 där jag hade jättesvårt att hitta en väg in! Sprang upp för gröna trappan till både våning 2 och våning 3 innan jag insåg att jag måste ta den övre blå trappan, eller aulan. Surt, tappade säkert 1,5 minuter där!

Nyckeln som vi insåg efteråt var att inse att våning 2 är väldigt öppen. Nästan allt kan skötas på plan 2, förutom området vid K4 och K9 som man måste ta från plan 0.

Riktigt rolig tävling i cool skolbyggnad! Mitten av skolan är helt öppen så allt kretsar kring en stor ljushall. Det runda området mitt i skolan (våning 2 och 3) är ett bibliotek med alla väggar av glas- så man såg väldigt mycket. Häftigt.

Vi blev typ VIP-gäster på tävlingen och flera arrangörer kom fram och tackade för att vi var med. Vi pratade en stund med banläggaren (han hade typ gjort allt!), han tyckte att det var jättekul att vi var med! Passade på att bjuda in honom till SIC nästa år. Det här var andra året de körde och tyvärr verkade det inte som att det skulle bli någon fortsättning.

Detta var del 1- vid K10 var det kartbyte genom att vända på kartan.
Visa kommentarer (0)
 
NAG Indoor Sprint 2017- del 1 (2017-03-19)