Snöfall i mörker Vretstorp (2017-01-17)
Kategori: Träning
Karta/område: DOVRA
Arrangör: Tomas Hallmén
Sträcka: 12.11 km
Tid: 143:22
Genomsnittlig puls: 133
Maxpuls: 169
Härlig kväll söder om Örebro. När jag parkerade började det att snöa kraftigt och jag som hade planerat att springa i fint vintermörker.
Relativt nöjd problem med att se höjder och kraftledningar samt även reflexmarkeringarna pga snön som täckte vissa.
När jag gav mig iväg från starten hade jag bestämt mig för att inte vika ner mig pga snön men när jag började med att gå snett direkt mot K1 och sedan snurra runt för att hitta K2 kände jag mig lite nere när jag lufsade vidare mot K3 med då K3 satt som den skulle kände jag mig gladare även om sikten var urursel. Gjorde ngn konstig habrovink och gick norrut mellan i våtmarken mellan K3 och K4 hoppades på att komma till vägen men kom till ett jakttornet.
K4 och K5 gick som planerat vilket även K6 gjorde där jag ville till jakttornet som referenspunkt. Det var vid K8 som det började skita till sig. Hittade inte K8 då det var ett hygge där den skulle vara sökte mig ut till vägen öster om K8 för att ta mig söderut och sedan mot K9. Tappade balansen i vattnet mot K9 och badade rejält. Kallt men jag blev varm efter någon minut. Stor bom till K10.BEstämde mig efter att jag missat K13 att jag ger upp och tar mig tillbaka till bilen.
Lärorik kväll men kanske inte de ultimata förhållandena.
Visa kommentarer (0)
 
Snöfall i mörker Vretstorp (2017-01-17) Snöfall i mörker Vretstorp (2017-01-17)