OL-intervaller Källan (2020-02-26)
Kategori: Träning
Karta/område: Källan
Arrangör: Pappa/Leksands OK
Land: Sverige
Sträcka: 6.46 km
Tid: 49:40
Ett av de bästa passen som går att göra, riktigt najs att komma till en karta jag inte sprungit på och köra ol-intervaller. Dessutom omklädning i värmestuga och inte på parkering i minusgrader.

6 st gafflade OL-intervaller med Flavio som pappa lagt på kartan vid Leksands klubbstuga. Kändes som helt okej form fast jag inte tränat orientering i fart på väldigt länge. Lite gammal karta men stämde rätt så bra förutom för flera gula och några gröna områden, främst längst söderut från K9 och halvvägs till K12. Supergrönt till K11 och massa fällda träd vid målet efter. Förutom den intervallen okej tekniskt men lite ringrostig i rutiner ännu, vilket bl.a. gjorde en 30 s miss vid K13 när jag inte fattade hur jag kom ut ur det gröna för att jag inte varit tillräckligt noggrann inne i det. Men bra att springa orientering fort igen och riktigt kul!

4,5-6 min per intervall utom den där jag fastnade i det gröna. Kring 34-35 min intervalltid, ca 3 min vila mellan varje.
Dölj kommentarer (2)
Johan Enges : Om du ska till Leksand fler gånger så kan jag rekommendera att du kollar in Daniel Roos kartarkiv. Han har flera bra banor/övningar i närområdet.
Simon : Ja, kollade in det, kul! Verkar finnas mycket spännande och fin terräng kring Leksand!
Lägg till kommentar
Spara
 
OL-intervaller Källan (2020-02-26) OL-intervaller Källan (2020-02-26)