Ol-distans Storstenshöjden (2016-11-11)
Kategori: Träning
Karta/område: Storstenshöjden
Arrangör: Hagaby GoIF
Land: Sverige
Sträcka: 10.01 km
Tid: 84:13
Orientering i relativt lugn fart själv. Martin Regborn hade sagt att detta skulle vara lite dålig terräng som inspiration till VM i Estland nästa år. Inledde med ett dåligt vägval till K2. Började tidigt känna att jag halkade runt i snön och slog i saker och inte hade full koll på underlaget. Tyckte det var rätt öppet och fint men funderade på om det Martin menade var att det var lite pinnigt och stenigt. Hade inte helt bra fokus och genomförde inte alla sträckor så bra som jag hade kunnat!
Dölj kommentarer (2)
Martin Regborn : Har inte sprungit i det här området på länge av den anledningen att jag mindes det som tätt och pinnigt. Märkte när jag hängde ut snitslarna att det måste ha blivit bättre på senare tid. Vad tyckte du om kontrollplaceringen vid tvåan? Var omöjligt att se tvåstrecksmossen där med all snö och tyckte inte kartan stämde där heller.
Simon Hector : Kändes inte allt för tätt men lite pinnigt på marken verkade det som, såg inte med all snö dock. Hyfsat fint område men beror ju lite på vad man jämför med. Vid K2 var det rätt så konstigt ja, säkert en liten skevhet i kartan! Kändes dock som att den satt rätt, lagom nära höjdkurvan i söder och dessutom i en liten öppning som det skulle kunna vara en tvåstrecksmosse i!
Lägg till kommentar
Spara
 
Ol-distans Storstenshöjden (2016-11-11) Ol-distans Storstenshöjden (2016-11-11)