Mila Stockholm by Night #4 (2017-02-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Älvsjöskogen
Arrangör: OK Älvsjö Örby
Land: Sverige
Sträcka: 10.32 km
Tid: 54:08
Kul med Mila by Night igen och barmark, dock väldigt isigt på alla större stigar. Inledde med att bomma K1 lite, men fick sedan till det bättre med skalan och alla detaljer. Kul orientering med mycket detaljer men svårt! Höll på att missa slingan K8-K10 men upptäckte det efter första brantkanten när jag var på väg mot K12 och fick vända, Tappade nog inte mer än 15 s och sedan 10 s på K9 till följd av bristande fokus. Visste inte vilken placering jag lämnade första boet som men märkte att jag var själv. Lite miss i noggrannheten mot K15, tappade bort stigarna där men läste in mig snabbt och tappade bara 15-20 s. Från K15 och framåt var jag noggrann och hade rätt så bra koll. Riktigt svårt på en sträcka som K24 när det gick så snabbt och var så mycket detaljer! Var tydligen så att de jagande bara var 21 s efter vid K15 men att jag lyckades dryga ut genom bra orientering. Kroppen kändes sådär men det var kul att springa! Kul med ytterligare en Mila-vinst!
Dölj kommentarer (2)
Ludvig Eggöy Markhester: Kul att se dina vägval smartare än pappa. Varför sprang du så som du gjorde från k27 in till mål? Jag skulle ha sprungit ut på stigen jämte järnvägen.
Simon Hector : Jag tror också att det hade varit smartare att gå rakare eller ut på stigen jämte järnvägen. Jag hade inte planerat att springa som jag gjorde men hamnade nedanför de stora branterna. Skulle varit mer noggrann med riktningen där, det gäller att orientera hela vägen in i mål!
Lägg till kommentar
Spara
 
Mila Stockholm by Night #4 (2017-02-08) Mila Stockholm by Night #4 (2017-02-08)