Nattugglan, Tullinge-Hästhagen (Night Week #3) (2018-12-19)
Kategori: Träning
Karta/område: Tullinge-Lida
Arrangör: Tullinge SK
Land: Sverige
Distans: Natt, masstart
Sträcka: 10,1 km
Sträcka: 11.31 km
Tid: 66:16
Rätt svår Nattugglan med dåliga reflexer och vissa ganska gömda kontroller.

Gick bra i början. Hängde på Gustav Bergman fram till K6, sen tog jag lite eget mot K7 och K8. Bommade dock K6, 7 och 8 med 10 s på varje så tänkte att jag behövde skärpa till mig. Gustav slog sönder kompassen i första boet så han gick snett och hamnade lite efter. Kändes rätt okej i löpningen trots snön och kunde ligga själv från K9. Dock stor bom redan på K14, tyckte jag hamnade rakt på en brant men kan inte varit den på kartan. Fick inte ihop det alls och gick nästan 2 min. Liten bom på K17, 15 s, fick inte ihop det där heller.

Funderade ut från andra boet på om jag fortfarande låg först men visste inte, sprang själv i alla fall. Hade förstått under banan att kartan var gammal men gick ändå rakt genom "hygget" till K22, nu var det grönt men gick att ta sig genom. Försökte ta noggrann kompass från stigkorset men fick inte K22. Sprang runt rätt uppgiven, hittade en liten grop men ingen kontroll. Efter 2 min kom två lampor som böjde sig ner och stämplade 20-30 m bort. Surt. Vet inte riktigt om jag ska lägga skulden på mig själv eller inte när det är en gammal karta som säkert är lite skev.

Kom ikapp lamporna Dahlgren och Giberg och fick den gömda K23 först. Drog lite snett ut från K23 och var lite efter över fältet. Oklart om K24 satt rätt, vi letade alla tre där men hittade den inte. Fick den sist och försökte jobba ikapp, men klarade det inte. Sen hade de båda bättre spurt än jag.

Ingen vidare orientering men ett bra pass blev det ändå!
Visa kommentarer (0)
 
Nattugglan, Tullinge-Hästhagen (Night Week #3) (2018-12-19) Nattugglan, Tullinge-Hästhagen (Night Week #3) (2018-12-19)