Gustavsbergs OK, medel (2019-03-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Brunn
Arrangör: Gustavsbergs OK
Land: Sverige
Distans: Medel
Sträcka: 4850 m
Sträcka: 5.04 km
Tid: 24:40
Säsongspremiär med individuell start! Riktigt sugen innan trots det dåliga vädret med några få plusgrader och snöblandat regn.

Kom lite sent till startplatsen jämfört med vad jag brukar vilja så fick lite bråttom och hade med mig lite stress in på banan. Benen kändes riktigt bra i början så var ändå kul att komma iväg. Stämplade lite för tidigt vid punkthöjden till K1, men såg sen att det var fel och sprang bort lite längre till kontrollen. Hade koll halvvägs till K2 men tappade kollen sen och blev väldigt förvirrad, hade dock koll tidigare och rätt grundriktning. Skakig start men tappade inte mer än typ 5 s på vardera av de två kontrollerna. Gick ganska bra sen men blev lite rädd för K7 som var mycket riktning, tappade riktningen och började leta. Gick 20-30 s. Blev irriterad men skärpte mig sen och fick in bra flyt. Kändes som bra koll och fin fart.

Bra känsla i kroppen och räddade upp misstagen till ganska små, så var helt okej. Riktigt kul med säsongspremiär trots riktigt dåligt väder, men barmark var riktigt kul! Kul med vinst i bra motstånd! Dessutom första tävlingen på många år utan att tejpa fotlederna, bara det känns bra!
Visa kommentarer (0)
 
Gustavsbergs OK, medel (2019-03-17) Gustavsbergs OK, medel (2019-03-17)