Swedish League #5 Sprint H20E (2016-05-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sandviken
Arrangör: OK Hammaren
Land: Sverige
Distans: Sprint
Sträcka: 3770 m
Sträcka: 3.68 km
Tid: 15:13
Hade sett fram emot denna sprint och alla klurigheter den skulle innebära med uppsatta staket och nivåskillnader i centrum. Banan infriade förväntningarna och var intensiv och klurig! Kände mig mer pigg än på länge efter dessa sjukdomar men det känns att formen kunde varit bättre. Var tvungen att hitta en fart jag inte skulle stumna totalt på och lyckades ganska bra, tyckte jag kunde hålla samma fart hela banan.

Lyckades hålla i orienteringen bra i början men tappade några sekunder på varje sträcka. Känns som att jag tappar i löpningen, kanske mest i accelerationen, men kanske måste jag även även hålla ner farten lite för att inte gå in i fällor. Nöjd med mitt genomförande innan varvningen men sen hade jag inte riktigt lika mycket framförhållning, vilket straffade sig till K20 som jag inte läst in tillräckligt. Fastnade på ett uppsatt staket och fick zicksacka mig fram till kontrollen, tappade 20-25 s.

Hade totalt sett varit nöjd om jag inte hade bommat på K20. Tog rätt bra vägval och hade ganska bra kontroll på orienteringen under loppet i övrigt. Men när jag är 1:18 efter Isac som vann H18E på samma bana syns det att jag behöver träna på detta! Tappar mycket i löpningen men även på orienteringen i sprint. Nu finns det i alla fall en bra sprintkarta i Sandviken att träna på under min sista månad här innan jag tar studenten!
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League #5 Sprint H20E (2016-05-05) Swedish League #5 Sprint H20E (2016-05-05)