OL-intervaller med Järla från Nacka Golfklubb (2017-03-19)
Kategori: Träning
Karta/område: Velamsund nordöst
Arrangör: Järla Orientering
Land: Sverige
Sträcka: 5.54 km
Tid: 36:48
Inledde dåligt genom att gå snett och gjorde ett parallellfel till K1 där jag hade lite svårt att läsa in mig. Bättre fokus resten av intervallen så gick om och vann intervallen, men det berodde nog mest på de andras misstag. Kände mig rätt så stark.

Mot K4 hade jag dåligt fokus och sprang för fort och okontrollerat i starten på intervallen, så när det visade sig att soptippen utökats fattade jag inte det och sprang för långt. Dåligt fokus! Vägvalet mot K5 var för att jag följde staketet runt den utökade soptippen. De andra missade också K4 så jag var först i mål även på den intervallen. Även här rätt så bra känsla i kroppen trots att jag startade lite hårt.

Bestämde mig för att skärpa mig till den tredje intervallen. Skulle nog gått lite rakare in mot K7 (upp i stora sänkan från stigen) för där kom David Bejbom om och jag fick jobba ikapp, men han hade lite längre gaffel sen. Fick Mattias Millinger i ryggen men orienterade bra och var fortsatt stark så lyckades hålla honom bakom mig in till målet. Bra genomfört!

Tog kommandot även på sista intervallen men blev rejält förvirrad när det inte var någon snitsel på K10, tappade lite på att stå stilla där. Sprang genom ett kärr med en ishinna mot K11 och blev lite stum, orkade sedan inte jobba ikapp David Bejbom upp mot K12. Precis efter i mål sedan han gått lite sämre i sluttningen ner mot stigen men hamnat före ändå.

Totalt sett lite väl stressad orientering men bra att jag genomförde intervall 3 och 4 bättre än de två första. Kul terräng!
Visa kommentarer (0)
 
OL-intervaller med Järla från Nacka Golfklubb (2017-03-19) OL-intervaller med Järla från Nacka Golfklubb (2017-03-19)