SM Stafett, H20 sträcka 3 (2017-09-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Matsabacken
Arrangör: Hagaby GoIF Örebro
Land: Sverige
Distans: Stafett
Sträcka: 6,9 km
Sträcka: 7.62 km
Tid: 49:02
Jesper gjorde tyvärr ett stort misstag på första slingan på första sträckan, så jag visste ganska tidigt att jag skulle få gå ut långt efter och att vi inte skulle ha något med tätstriden att göra. Siktade istället på att gå ut och göra ett bra lopp, och från det jag hört om terrängen verkade det kul och svårt, och det hände mycket i H20!

Hade kul ute i skogen. Häftig inramning med dimma gjorde att det bitvis var som nattorientering. Orienterade rätt okej även om jag i efterhand kan hitta en hel del som jag inte gjort så bra. Kände mig hyfsat stark uppför också vilket var kul. Dock väldigt långt efter bästa sträcktid vilket inte känns lika bra, hade visserligen en ganska lång gaffel tror jag. Hade svårt att veta hela banan vad som var bäst på de längre sträckorna, gjorde nog okej genomförande på dem men går säkert att hitta på något bättre. Tog lite branta passager till K2, skulle nog gått ner lite på sluttningen i början där. Svajigt till K5, borde gått lite rakare där och med mer plan!

Blev till slut en 34:e plats för laget så inte riktigt vad vi siktade på, men mina lagkamrater är unga och har framtiden för sig. Sista junior-SM-stafetten för mig efter 8 år i rad. Sista junior-SM-loppet, kul sätt att avsluta den karriären på!
Visa kommentarer (0)
 
SM Stafett, H20 sträcka 3 (2017-09-24) SM Stafett, H20 sträcka 3 (2017-09-24)