Portugal O-Meeting day 3 middle, ME (2018-02-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: São Bartolomeo do Outeiro
Arrangör: POM 2018
Land: Portugal
Distans: Medel
Sträcka: 7160 m
Första tävlingen för året. Fick springa den lägre elitklassen Men Elite eftersom jag efteranmälde mig och de redan gjort gallringen till huvudelitklassen Men Super Elite. Vågade inte anmäla mig förrän jag var säker att jag skulle kunna springa. Bra motstånd i ME i alla fall!

Kändes direkt att jag inte sprungit så här långt sen oktober. Trött redan i första uppförsbacken och fick slita rejält från uppförsbacken till K10. Hade behövt springa lite fortare för att tycka att orienteringen var utmanande, var mest rakt på och hålla blicken högt. Men varje litet misstag ger utslag när det är så snabblöpt och skiljer så lite mellan löparna. Sprang lite för långt till K1 och tappade ca 5 s, sedan 10-15 s på K6 där jag borde sprungit vänster för att ta den safe och 10 s på K8 när jag inte riktigt fattade åsarna och sprang i buskarna. Tappade lite tid på slutet när jag blev ännu tröttare. Slet mig i mål i alla fall.

Nöjd med insatsen med tanke på skadeperioden, okej orientering och höll i löpningen okej. Blev dock tydligt att jag hade behövt fler löptimmar för att hävda mig bättre i bra motstånd. Blir kul att försöka utveckla mig framöver under våren med mer träning!
Visa kommentarer (0)
 
Portugal O-Meeting day 3 middle, ME (2018-02-12) Portugal O-Meeting day 3 middle, ME (2018-02-12)