Mila Stockholm by Night #5, jaktstart final, Pöbel (2018-03-07)
Kategori: Träning
Karta/område: Gömmaren
Arrangör: Snättringe SK
Land: Sverige
Sträcka: 6,2 km
Sträcka: 7.73 km
Tid: 44:12
Mila by Night, valde Pöbel för att springa lite kortare. Vågar inte springa så långt ännu och känningarna i benhinnan har inte helt släppt heller. Fick gå ut sist i jaktstarten eftersom jag inte hade några poäng sen tidigare. 1-2 dm snö men ganska tung snö. Tog ett dumt vägval till K1, men fick sedan spår och kunde gå på, sprang förbi några löpare och tog nog många placeringar på lite andra stråk. Lite fel riktning mot K5 men fick den fort. Kom ikapp täten strax efter det och låg med Albin Andersson och Micke Refors längs med sjön (förbjudet område, hade gått snabbt på isen), men på vägen sprang Albin ifrån. Fick K6 direkt till skillnad från Albin och gick om där. Sprang i mål som vinnare.

Riktigt trött efter loppet men skönt att känna att det inte var helt kasst. Ingen stor vinst eftersom det var Pöbel, hade spår i snön bak i ledet och hemmaplan, men ändå skönt att inte känna mig helt off. Kul, hoppas kunna jobba på mer!
Visa kommentarer (0)
 
Mila Stockholm by Night #5, jaktstart final, Pöbel (2018-03-07) Mila Stockholm by Night #5, jaktstart final, Pöbel (2018-03-07)