MOX-tour etapp 2 - OL-intervaller Lindvallen (2018-06-26)
Kategori: Träning
Karta/område: Lindvallen
Arrangör: Malungs OK Skogsmårdarna
Land: Sverige
Sträcka: 8.11 km
Tid: 73:10
OL-intervaller där man samlade poäng till MOX-touren beroende på vad man kom på varje intervall. Fyra ganska långa intervaller och bra motstånd. Väldigt gafflat och det gällde att ha koll. Lång vila mellan varje intervall, nästan lika lång som löptiden.

Bra koll på första intervallen och låg i tät men mot slutet kände jag att William Lind kom bakifrån. Hade lite bråttom och hade inte exakt koll på vart jag gick över den sista myren in mot målet. Ca 15 s bom där, men William var med på samma bom. Efter en snabb spurt av honom var vi lika i mål.

Andra intervallen var jag den enda på min gaffel till K1 som gick åt höger. Förstod dock inte sänkan innan kontrollens i grönområdet och sprang lite för långt norrut. Fick vända tillbaka 15 s. Resten av intervallen okej genomförande. Svårt att ta sig fram i sten och pinnigt på slutet, men hade hyfsad koll och fick min kontroll. 2:a på intervallen efter William.

Inledde intervall 3 kontrollerat men K2 såg svår ut och jag blev osäker när jag kom ut ur grönområdet. Irrade runt för långt ner och försökte läsa in mig på bäcken men det blev bara fel. Gick 2:45 min, riktigt dåligt. Okej till målet sen. 10:a på intervallen.

Sista intervallen var nästan rak och det märktes i början. Kände mig hyfsat stark mot K3 och kunde lägga mig i rygg på William. Orkade inte riktigt hänga med över myren mot K7 och det blev en liten lucka. Kunde hålla i okej ändå och blev 2:a på intervallen.

Överlag ganska stark fysiskt vilket var kul och överraskande men lite för många onödiga misstag, behövs lite mer skärpa. Riktigt kul med ol-intervaller med så många bra löpare!

2D-rerun
Visa kommentarer (0)
 
MOX-tour etapp 2 - OL-intervaller Lindvallen (2018-06-26) MOX-tour etapp 2 - OL-intervaller Lindvallen (2018-06-26)