Swedish League #3 Lång H20E (2016-04-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Brandsbobergen
Arrangör: OK Alehof/Kungälvs OK
Land: Sverige
Distans: Lång
Sträcka: 9970 m
Sträcka: 10.93 km
Tid: 77:55
Riktigt kul att få springa årets första värdetävling efter en sjukdomsperiod som gjorde att jag missade de två första Swedish League-tävlingarna och natt-SM. Förväntade mig dålig form men det kändes riktigt bra i kroppen i början! I typ 3-4 kontroller...

Hela loppet efter det var det bara att kämpa. Kändes som att det gick riktigt långsamt, men terrängen var tuff så det var nog jobbigt för alla. Satsade på att genomföra loppet bra tekniskt. Läste lite för mycket på långsträckan till K5 under sträckan till K3 så svajade lite där, sen bra tills jag tappar mycket tid på K14. Kanske bara trött eller dåligt vägval? Riktigt trött och krampkänningar på slutet. Lite svårt att orientera med hålet till K16 men borde ändå kunna gått lite rakare.

Överlag bra tekniskt genomfört lopp och nöjd med kämparinsatsen! Kul att jämföra med min iritade rutt. Väldigt skönt att det kunde räcka till seger! Hade ingen aning om hur det skulle bli resultatmässigt när jag var ute i skogen. Bra inledning på Swedish League för min del!
Dölj kommentarer (2)
Marcus Ramström : Stabilt lopp!
Inspirerad av mig med att rita in vägvalen i förhand?
Simon Hector : Tack!
Hade inte tänkt att använda min egen karta för skanning först eftersom den har ett hål till K16 men fick använda den när jag såg att t.ex. Livelox blev för dålig kvalité för att användas. Men det är spännande att jämföra den iritade rutten med gps-rutten!
Lägg till kommentar
Spara
 
Swedish League #3 Lång H20E (2016-04-23) Swedish League #3 Lång H20E (2016-04-23)